Cum sa alegi un proiector pentru exterior

proiectoare led

      Scopul principal al luminii proiectoarelor LED este de a vă face spațiul exterior mai luminos cu o lumină de intensitate mare. Proiectoarele LED vă oferă o lumină de intensitate mai mare necesara pentru a vă asigura și proteja spațiul exterior. Astăzi vă vom împărtăși cum să alegeți proiectoarele LED potrivite. Deoarece alegerea proiectorului potrivit depinde mai degrabă de nevoile dvs., există câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când cumpărați proiectoare cu LED.

1. Locația:

     Unde trebuie amplasat proiectorul? Pe clădire, pe perete, din tavan sau cu totul altundeva? Decizia privind locația reflectorului vă va ajuta să treceți la următorul pas în a face o alegere.

2. Unghiul fasciculului:

    Doriți o lumină focalizată sau ceva care să acopere întreaga peluză sau orice alt spațiu? Pentru spații mai largi aveți nevoie de un proiector cu LED care are un unghi mai larg al fasciculului luminos. De obicei, un unghi al fasciculului de 120 de grade este perfect pentru majoritatea nevoilor de iluminare.

  Vezi AICI si AICI doua exemple de proiector cu unghi de 120 de grade pe site-ul nostru !

3. Cu senzor sau fara ?

Proiector led cu senzor de miscare si crepuscularproiector led cu senzor

Proiector led fara senzor

proiector led 100W
 

   Exista si posibilitatea sa alegi proiectoare cu LED fara senzor integrat care prin montarea pe firul de faza a unui senzor crepuscular (noapte/zi) sa se aprinda când apune soarele și sa se stinga odată cu apariția zorilor . Alternativ, poți alege un proiector cu senzor de mișcare care pornește în momentul în care detectează orice mișcare in raza lui de actiune dar il poti seta sa faca acest lucru doar noaptea.

4. Lumeni:

Cât de puternica vrei să fie lumina ta? Suficient pentru a vă ajuta să circulati în spațiul respectiv sau super luminos pentru a ține pe intruși la distanță? Cu cât este mai mare necesarul de lumină, cu atât sunt necesari mai multi lumeni.

Vezi AICI toata gama noastra de proiectoare cu led din care poti alege astfel incat sa corespunda cu nevoile tale !

Ti-a placut acest articol?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Scrie comentariul tau :