Societatea Bluepoint Systems Srl a luat ființă în toamna anului 2013 prin inițiativa unui tânăr antreprenor plin de speranță (Bogdan Dobre – administratorul :)) ) care a văzut în mediul online o posibilitate majoră de dezvoltare a unei afaceri de comerț. Astfel veți regăsi pe acest website câteva produse bine documentate și foarte bine testate pe piața industrială dar și individuală din Romania , cele mai importante din ele făcând parte din două mari categorii și anume :  Corpurile de   iluminat cu LED – categorie aflată în plină expansiune în România , precum și materialele speciale din fibra de sticla teflonată sau siliconată necesare în  vastele domenii de producție întâlnite în Romania.

   Echipa noastră garantează satisfacția ta cu privire la calitatea produselor și serviciilor oferite iar în cazul puțin probabil în care  nu ești pe deplin satisfăcut sau pur și simplu dorești să returnezi produsul achiziționat noi oferim înlocuirea produsului cu unul asemănător sau returnarea completă a banilor în funcție de dorința ta !

Îți mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru și îți dorim toate cele bune !

eu poza fata

Acest website folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.