Pentru plata produselor comandate va oferim mai multe variante:

 

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision

  • Plata ramburs prin serviciul de curierat UrgentCargus. Plata se efectueaza cu numerar la primirea produselor livrate prin curier. Chitanta pentru suma platita se elibereaza de catre firma de curierat. Suma maxima acceptata cash ramburs este de 10.000 lei/ zi de la persoanele fizice și de 5.000 lei/ zi de la persoanele juridice.
  • Plata cu OP pentru comenzi speciale sau pentru comenzi care depasesc valoarea de 2.000 RON (dupa confirmarea disponibilitatii stocului de catre un angajat SC Bluepoint Systems SRL ). Produsele se vor livra dupa confirmarea intrarii sumei aferente in contul SC Bluepoint Systems SRL.

Comenzile speciale se deruleaza doar pe baza acceptarii mostrelor si a unui avans de 50%.

MaestroMastercardVisa 1
Acest website folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.